sv header home

Welkom

Lid worden

Ook enthousiast over de schietsport? U kunt lid worden van onze schietvereniging. Uiteraard zijn daar strikte regels voor. Hoe een lidmaatschap in zijn werk gaat, leest u hier.

Aankomende wedstrijden in de regio:
- Drechtsteden competitie
- Afdelings Competitie Zuid Holland

nieuws openingstijden

Dinsdag- en vrijdagavond van 19.30 – 23.00 uur

nieuws bezoekadres

Schuttershuis Schietvereniging 'Sint Joris'
Westmolendijk 41 (alleen op schietavonden)
2985 XJ Ridderkerk
Telefoon 0180 - 422 648

nieuws postadres

S.V. Sint Joris
2980 GB Ridderkerk

Sluiting ivm Corona

Update 28-02-2021:

In verband met de algehele lockdown is ons schuttershuis tot nader order gesloten.

Hou voor wijzigingen deze site en/of onze Facebook pagina in de gaten.
Wij zullen u naast de nieuwsbrief ook via deze kanalen op de hoogte houden!

met vriendelijke groeten,

Het bestuur '21.

Welkom op de website van schietvereniging Sint Joris

Welkom op de website van schietvereniging Sint JorisBeheerLeuk dat je de website van schietvereniging St. Joris uit Ridderkerk bezoekt. Onze actieve vereniging heeft 23 schietpunten. Meer informatie over onze vereniging vindt u hier.

Copyright © S.V. Sint Joris    -    E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    -    Beheer    -    Website door Djen Design